Programul excursiei: - Pornirea din or.Chisinau (Circ) ora 08:30 - Vizitarea Catedralei "Alexandr Nevski" din Ungheni - Vizitarea muzeului de istorie si etnografie Ungheni - Vizitarea Podului Feroviar/ Podul Eiffel - Plimbare prin aleea de castani
Prețul:
- 245 lei / persoană matur.
- 171 lei / copii de la 5-12 ani.
- 220 lei/ pensionari
- gratuit /copii pina la 5 ani (fara loc in transport)
Pretul include:
- Transport tur retur (autocar);
- Servicii Ghidaj;
- Buna dispozitie.
Programul excursiei:
- Pornirea din or.Chisinau (Circ) ora 08:30
- Vizitarea Catedralei "Alexandr Nevski" din Ungheni
- Vizitarea muzeului de istorie si etnografie Ungheni
- Vizitarea Podului Feroviar/ Podul Eiffel
- Plimbare prin aleea de castani
Obective vizitate
1.Podul Eiffel este un pod metalic peste Prut dintre Ungheni (Republica Moldova) și comuna Ungheni (România). Podul a fost proiectat și construit de Gustave Eiffel, care fusese invitat la Ungheni de către Direcția căilor ferate din Basarabia. Numele oficial a fost adoptat la 20 aprilie 2012, în cadrul Ședinței Consiliului orășenesc Ungheni.
2.Aleea de caştani-Moldova are una dintre cele mai mari alee de castani din Europa şi se află în oraşul Ungheni. Cei două mii de castani, care se întind de-a lungul oraşului sînt o adevărată atracţie turistică. Iar locuitorii oraşului sînt mîndri că au o alee a lor.
Primarul localităţii se mîndreşte că Ungheniul se află printre oraşele cu cele mai frumoase destinaţii turistice. Iar aleea atrage mulţi cetateni straini, care fac ţara nostră mai cunoscută peste hotare.
3.Catedrala „Sfântul Aleksandr Nevski” din Ungheni a fost construită în anul 1903 în centrul orașului. Proiectul catedralei a fost conseput de arhitectul rus Alexandru Bernardazzi.Pe locul înălțării catedralei, în anul 1877, în fața armatei ruse a fost citit manifestul imperial despre declararea războiului Imperiului Otoman. În perioada sovietică în incinta catedralei a fost muzeu și chiar sală de sport. Biserica și-a reluat activitatea în anul 1991, după ce a fost reparată și sfințită de un sobor de 12 preoți.
Republica Moldova, mun. Chişinău, str. Columna 77, MD-2001