Statiunea Paralia Katerini

Paralia Katerini’s este cea mai mare si mai cunoscuta statiune a Rivierei Olimpice, celebra mai ales pentru cluburile, discotecile, magazinele de blanuri si tavernele, care servesc specialitati direct din mare. Atractia turistica principala o reprezinta portul, langa care se afla cele mai bune taverne cu delicatese pescaresti. Plaja cu nisip fin, digul pietros, briza marii confera statiunii un aer romantic. detailii regiuni excursii
Mic hotel situat pe a treia linie de la mare. Stil modern, camere spatioase, cu toate facilitatile, piscina, bar restaurant. Ideal pentru o vacanta de familie confortabila.
Mai putin cunoscut este faptul ca denumirea Paralia Katerini e formata din impreunarea numelui micului port aflat in sud-estul Greciei (Paralia), cu cel al orasului Katerini (capitala prefecturii Pieria) aflata la aproximativ 4 km de plaja Paralia. Desi toata lumea face referire la statiune ca Paralia Katerini, aceasta e alcatuita din doua plaje diferite aflate la o distanta atat de mica incat lumea le ia drept una singura. In Paralia Katerini in mod normal sezlongurile sunt gratis cu conditia sa se faca consumatie pe plaja.
Aflat la doar 300 de metri de plaja Kallithea din Katerini, Villa Eleni oferă unități de cazare în sistem self-catering, cu aer condiționat. Accesul la Wi-Fi este disponibil gratuit în zonele publice. La câțiva pași există un bar pe plajă și un minimarket. Mobilate simplu, toate studiourile de la Eleni au TV cu canale prin satelit. Fiecare are chicinetă bine echipată cu minifrigider și plite de gătit. Include baie privată cu duș.