Excursii

Care e urmatoarea ta calatorie?

Filtru de cautare

Motor de căutare pentru a naviga ofertele companiei

Parcul Naţional este cu adevărat o minune, salvată la timp de invazia omului. Întreaga regiune a Durmitorului este cea mai importantă parte din lanţul munţilor Dinarici, fiind caracterizată de munţi înalţi, păduri abundente de pini, prăpăstii ameţitoare şi lacuri glaciare. Canionul râului Tara, cu a sa lungime de peste 80 kilometri şi adâncime maximă de 1.300 metri, este al doilea ca mărime din lume, după Marele Canion din Arizona.
Balasineşti este un sat şi comună din raionul Briceni. Satul are o suprafaţă de aproximativ 3.29 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 8.12 km. Comuna Balasineşti are o suprafaţă totală de 27.37 kilometri pătraţi, fiind cuprinsă într-un perimetru de 23.88 km. Balasineşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul este situat pe valea râului Vilia, la 15 km de staţia calea ferată Lipcani, la 18 km sud-vest de oraşul Briceni, la 38 km de oraşul Edineţ şi la 235 km de Chișinău.
Esztergom (în latină Strigonium, în germană Gran, în poloneză Ostrzyhom, în rusă Острогон, în slovacă Ostrihom) este un oraș în districtul Esztergom, județul Komarom-Esztergom, Ungaria, având o populație de 28.255 de locuitori (2011). Orașul este cunoscut mai ales datorită Arhiepiscopiei de Esztergom, centrul ecleziastic al țării. Tot la Esztergom își are sediul Curtea Constituțională a Republicii Ungare. Începând cu 1973, în aproape fiecare vară are loc un Festival Internațional de chitară clasică.