Excursii

Care e urmatoarea ta calatorie?

Filtru de cautare

Motor de căutare pentru a naviga ofertele companiei

Grecia este o țară din sud-estul Europei membră a Tratatului Nord-Atlantic, Uniunii Europene și a zonei euro. Grecia este situată în Peninsula Balcanică, la sud de Bulgaria, Republica Macedonia și Albania și la vest de Turcia. Are un litoral de 13.676 km la Mările Egee, Ionică și Mediterană. Considerată de mulți drept leagănul civilizației occidentale, Grecia are o istorie lungă și bogată, timp în care și-a răspândit influența pe trei continente.
Roşcani este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Satul are o suprafaţă de circa 3.45 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 11.56 km. Roşcani este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Roșcani este situat la o distanță de 7 km de orașul Anenii Noi și la 39 km de Chișinău. Menționat documentar în 1860.Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2563 de oameni, dintre care 49.08% - bărbaţi și 50.92% - femei.
Nurnberg este un oraș din Franconia Mijlocie, landul Bavaria, Germania, cu peste 500.000 de locuitori, al doilea oraș ca mărime din Bavaria. Împreună cu orașele Fürth, Erlangen și Schwabach formează centrul economic și cultural al Franconiei.