Excursii

Care e urmatoarea ta calatorie?

Filtru de cautare

Motor de căutare pentru a naviga ofertele companiei

Parcul Național Ceahlău este o arie protejată de interes național ce corespunde categoriei a II-a IUCN (parc național), situată în nord-estul României pe teritoriul vestic al județului Neamț.Aria naturală se întinde în extremitatea central-vestică a județului Neamț (aproape de limita de graniță cu județul Harghita), pe teritoriile administrative ale comunelor Bicazu Ardelean, Ceahlău și Tașca și al orașului Bicaz, în apropierea drumului național DN12C care leagă municipiul Piatra Neamț de orașul Gheorgheni.
Carabetovca este un sat şi comună din raionul Basarabeasca. Satul are o suprafaţă de circa 1.50 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 7.77 km. Carabetovca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la 12 km de orașul Basarabeasca și la 90 km de Chișinău. Satul Carabetovca a fost menționat documentar în anul 1833.
Una dintre cele mai mari atractii turistice ale Budapestei e Baia Termala Széchenyi. Sectorul Wellness este intr-o continua expansiune iar hotelurile se ridica intr-un ritm surprinzator.