Excursii

Care e urmatoarea ta calatorie?

Filtru de cautare

Motor de căutare pentru a naviga ofertele companiei

Başcalia este un sat şi comună din raionul Basarabeasca. Satul are o suprafaţă de circa 2.52 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 8.67 km. Başcalia este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la distanța de 23 km de orașul Basarabeasca și la 118 km de Chișinău. Satul Bașcalia a fost întemeiat în anul 1832.
Rezina (mai demult Rezina-Târg) este un oraș din Republica Moldova, reședința raionului omonim, este situat pe malul drept al Nistrului, la 98 km de municipiul Chișinău și la 3 km. de gara feroviară a or. Râbnița. Orașul este intersectat de traseul Orhei – Râbnița. Cea mai importantă întreprindere din Rezina este Fabrica de ciment.Localitatea are un profil turistic accentuat datorită obiectivelor turistice naturale din preajmă.
Navă cu motor echipat cu facilități pentru a vă asigura o vacanta de primă clasă! Cabine confortabile pentru doi foarte confortabile și dotate cu tot ce ai nevoie - canapele moi careușor sunt transformată într-un pat dublu complet, iluminat romantic, oglindă, noptiere și un umeraș.